Tonkin

Vietnamesisk der rent faktisk smager af noget.

De er ikke fedtede med krydderierne på Tonkin og synes du det er skønt at få et spark Chili i din mad, så er dette absolut et skønt sted. Derudover skal det tilføjes at det er absolut priser i den billige ende. Der findes 2 TONKINS i København og jeg har besøgt både Mikkel Bryggers og den nye store i St. Kongensgade. Da jeg bor om hjørnet for st. kongensgade er det klar nemmeste at vælge den, men jeg vil sige at muligheden for at booke bord i Mikkel Brygers gade er en fordel hvis I er mange. Hvis du tilmed skal en tur i Grand biffen, så kan det næsten ikke blive nemmere.

Maden: spicy og autentisk Vietnamesisk

Jeg elsker spicy mad og jeg elsker indbagte rejer, forårsruller og store bowler af nudler med skønne grøntsager, kødstrimler og krydderier. Altsammen noget af det man kan kaste i sig på TONKIN. Derudover fås Vietnamesiske sandwiches, dumblings, supper og meget andet godt. Stederne er uhøjtidelige og man deler ofte borde med en masse andre. Man skal bestille I baren og får drikkevarer med med det same. Betjeningen er venlig og maden kommer hurtigt.

Plus:

smagsoplevelser der bringer minder til varme aftener på stranden. Priserne er overordentligt i orden

Minus

man kan kun bastille bord i Mikkel Bryggersgade. Til gengæld er den nye store restaurant i st.kongensgade så rimelig stor at det burde være muligt at finde et bord.

Fakta:

Adresse og telefon:

MIKKEL BRYGGERS GADE 2

1460 Copenhagen K, +45 33 15 61 56

STORE KONGENSGADE 71

1302 Copenhagen K, +45 60 88 86 98

Website: https://district-tonkin.com/frontpage/?gclid=Cj0KCQiAkePyBRCEARIsAMy5ScsLCShxor-yR1HWeG519eCMg5PaArSgs4xHLfsO87bN5fKOU1oLnvgaAvdJEALw_wcB

Læs om flere restauranter på https://www.lev-godt.dk/restauranter-i-kbh/