Pluto

Altid god mad og fantastisk stemming!

I borgergade ligger Pluto og jeg må jo indrømme at jeg har skrevet begejstret om Pluto før og jeg må bare konstatere at jeg aldrig er blevet skuffet hos dem. Her kan du både få god mad, gode drinks og skøn afslappet fest vibe til din middag. Jeg har både haft arbejdsarrangementer og private middage på Pluto.

Maden: skøn og billig

Jeg synes Pluto har formået at holdeniveau igennem årene og jeg bliver stadig overrasket over hvor meget man får for pengene. Tasting menu på ca. 12-16 retter koster ca. 450 kr. og det er altså billigt! Og jeg (eller andre jeg har haft med) er aldrig nogensinde gået hjem sultne. Tvært i mod. 

Det er også muligt bare at bestille retter direkte fra menu kortet eller vælge mindre menuer.

Område og stemming

Ja jeg er farvet når det kommer til området, for jeg bor lige om hjørnet. Og måske er det også derfor jeg er ekstra begejstret. Men så alligevel ikke. Jeg kender faktisk ingen der ikke elsker Pluto og som ikke gerne kommer igen. Man skulle næsten tror jeg var betalt for at skrive det, men nops. Bare total fan!

Plus:

Good vibes, smilende service, god mad og skønne drinks. Kan fungere både til private middage og arrangementer med arbejde.

Minus: 

man skal booke bord I god tid med mindre man er få og kan presse sig ind I baren. Baren er skøn, men det kræver man tør løbe chancen.

Akustikken er ikke fantastisk og det betyder at man skal leve med masser af støj fra de andre borde.

Fakta:

Adresse: Borgergade 16, 1300 København

telefon: 33 16 00 16

hjemmeside: https://restaurantpluto.dk

Læs om flere restauranter i KBH herhttps://www.lev-godt.dk/2020/02/27/hvor-skal-vi-spise-i-aften/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *