Kokkeriet

Overraskende at dansk mad kan smage sådan! Michelin mad der tager danske traditioner op på et fabelagtigt niveau.

Een af vores forretter på Kokkeriethttps://kokkeriet.dk/en/book-table/

Ved første øjekast har jeg altid synes Kokkeriet så lidt “koldt og business” agtigt ud – på den ufede måde. Men den følelse måtte jeg hurtigt pakke ned, da jeg endelig fik besøgt stedet. Her er tale om alt andet en “koldt” og upersonligt. Her er personale der har kælet for sovsen I flere dage og benytter sig af danske råvarer I alt hvad de kan komme I nærheden af. Jeg var ikke bare mæt da jeg gik derfra, jag var virkelig imponeret. Og når man har været så heldig at prøve Michelin restauranter før, så er man altid virkelig forvent. Jeg blev ikke skuffet!

Maden

I weekenden kan man kun køre hele menuen og den bestod af (vist nok) 12 retter og 6 snacks. Kokkeriet har også særlige middage torsdage, hvor man bl.a. kan få smagsprøver på nye vine de overvejer at bruge I deres menuer. Menuen er lavet ud fra dansk madkultur og det betyder at de tager de bedste traditionelle oplevelser og gør dem til deres HELT egne. Jeg er ikke madanmelder og denne side handler ikke om hvorvidt maden er til 1,2 eller 3 stjerner. Men vi fik fabelagtig mad, I meget store mængder. Det var faktisk svært at få plads til det hele og jeg var udfordret (og nok også ret beruset) da vi gik derfra.

Een af vores desserter på Kokkeriet https://kokkeriet.dk/en/book-table/

Plus

Alt var ekstremt lækkert og alle vidste præcis hvad de snakkede om. Det var en “teatralsk” stemming – som at være med I et meget veltilrettelagt stykke teater eller en dans, som fejede benenen væk under os. Og dertil ikke et gram af snobberi.

Minus

Michelinstjerner koster og vi kom af med ca. 450…kr for 2 personer. Når det så er sagt synes jeg det er en yderst rimelig pris for alt det vi fik.

Fakta

Adresse: Kronprinsessegade 64, 1306 København

telefon: 33 15 27 77

website: https://kokkeriet.dk/en/book-table/

Læs om andre restauranter i KBH her: https://www.lev-godt.dk/restauranter-i-kbh/