Om mig

Jeg hedder Katrine Herforth og jeg er 47 år gammel. Jeg bor i en lille lejlighed i København med min mand Peter og vores 4 sammenbragte børn.

Jeg arbejder fuld tid i TV branchen, som chef for en kreativ afdeling og er derudover uddannet coach, massør og skuespiller.

Min hverdag er fyldt med lige så mange røvsyge ting som alle andres.  Madpakker der skal smøres, vasketøj, hundeluftning og lektier. Men jeg har valgt at fokusere på at få så meget sjovt ind i hverdagen som muligt.

Jeg har nemlig ikke altid været en livsnyder. Faktisk har jeg været det stik modsatte. Jeg havde som barn svært ved at se det gode i livet og forstår hvorfor det var værd at leve. Det har krævet en del arbejde med min egen selvudvikling for at nå dertil hvor jeg er i dag. Men det har været alt arbejdet værd og det har givet mig en hverdag med glæde og gejst. Noget jeg under alle mennesker at finde ind til.

Du kan læse mere om hvad der for mig er at leve godt på følgende link:Det gode liv

Er du interesseret i coaching hjemmefra så tjek topbaren eller klik her: Coaching hjemmefra

Har du et godt tip til livsnydelse du vil dele så skriv endelig til mig!