Sund og nem morgenmad

Mad skal nydes af både øjne og mave!

Jeg tror ikke på at der er et måltid der er vigtigere end andre og jeg har altid haft svært ved at spise sund morgenmad.

Men for nogle år siden besluttede jeg simpelthen at det var nødvendigt for mig at spise et sundt måltid om morgenen og prøve at få bugt med en meget dårlig vane jeg havde opbygget: at spise alt for mange mellemmåltider – der primært bestod af sukker.

Men hvordan spiser man når man ikke er sulten?


For mig handler en sund morgenmad om meget mere end smag – der skal være noget godt for øjet at kigge på som giver mig lyst til at spise det. Derudover skal det være nemt at lave og ikke koste en bundegård. Jeg kommer aldrig til at bruge timer i køkkenet for at lave et morgenmåltid i hverdagen (weekend kan være noget andet:-) Men jeg har (sikkert som dig) vildt meget andet at tage mig til om morgenen end at stå og kokkerere et stort måltid.

Derfor faldt valget på denne morgenskål. Den er simpelt og meget enkel at lave. Og det koster ikke alverden – samtidig med at alle ting kan findes i det lokale supermarked.

Ingrediencer:

Yoghurt A38 eller lignende du kan lide

Müsli. Jeg har smagt stort set alle müsli og det her er absolut den jeg bedst kan lide. Den er sød og crunchy.

Bær

Nødder

Nemt hurtigt billigt og en fryd for øjet og maven.

Müslien kan købes i http://netto.dk

Interesseret i at læse om en hurtig 7 minutters work out så klik herhttps://www.lev-godt.dk/krop-og-sind/7-minutters-work-out/