Boost dit spejlbillede

Har du prøvet at kigge på billeder af dig selv fra år tilbage, og taget dig selv i at tænke: Hold op hvor så jeg skøn ud? Og derefter tænkt: hvorfor synes jeg ikke jeg så skøn ud dengang? Hvorfor nød jeg det ikke? Her er en velkendt øvelse , jeg synes er nyttig til at hjælpe dig med at ændre den vane.

Boost dit spejlbillede

Jeg har gjort det titusinde gange og jeg gør det faktisk stadig. Tænker at jeg “lig om lidt” bliver meget bedre, smukkere, tyndere og gladere. Så jeg kender følelsen alt for godt. Jeg har dog også skiftet fokus igennem de sidste 8 år og øvet mig I at nyde lige præcis øjeblikket “her og nu”. Livet er kort og jeg har virkelig meget at være glad ved. Det skal ikke glemmes I alt det jeg gerne så var anderledes.

Boost dit spejlbillede

Her er en hurtig lille øvelse der kan hjælpe dig booste dit spejlbillede:

1. 

Forestil dig at du står uden for et vindue og kigger ind på dig selvgennem vinduet. 

2.

Skriv ned alle de ting du ser, så som hårfarve, skikkelse, øjenfarve, påklædning, opførsel, sindstilstand, evner osv.

3.

Skriv derefter samme ting ned, men hvor du ser med øjnene af din bedste ven/veninde/kæreste/kollega. Hvordan vil hun/han beskrive dig ?

4.

Find mindst 1 ting du er god til, set udefra og ros dig selv for den!

5.

Genvurder dine egne tanker om dig selv. Og giv dig selv et fortjent Boost.

Når du laver denne simple øvelse, vil du meget ofte opdage at du har mange flere rosende ord, til at beskrive dig selv med, så snart du skifter fokus væk fra dit eget spejlbillede og over i en andens billede af dig selv. 

Søger du en coach tilbyder jeg coaching via skype og – eller telefonisk. Du kan læse mere her:https://www.lev-godt.dk/coaching/