• Family,  Motivation

  Sommerferie tips

  Sommeren er startet for mit vedkommende og det er skønt! Men der er stadig en del arbejde der skal passes, praktiske gøremål og børn der skal hygges om. Så hvad kan man gøre for at komme HELT ned i gear i sommerferien…uden at  trække stikket fuldstændig? Her er lidt om hvad jeg gør. Pak det du har og køb resten når du ankommer Vi skal flyve i moren tidlig kl. 6 og vi har ikke pakket endnu. Jeg aner ikke hvad vi skal have med alle 6, men det skal nok gå alligevel. Min far sagde altid at man skal huske…

 • Hverdag

  Livet skal fejres

  HURRRAAAAAA! I fredags fyldte jeg 47 år! Livet byder på så mange ups and downs og jeg har simpelthen taget et valg da jeg var midt i tyverne om at jeg VIL livet og prøver at finde glæden HVER dag.…

 • Hverdag,  Krop,  Motivation

  Påske Status

  Påskeferien er ved at være slut og det er tid til at lave en lille status. I år var fridagene uden børn og det satte selvfølgelig en anden dagsorden, end hvis alle 4 piger havde været i huset. Havde alle…

 • Sind,  Sundhed

  Har du ret til det?

  Er du een af dem der sætter store krav til dig selv mens du giver andre lov til at slippe afsted med langt mindre? Så er du ikke alene. Jeg er selv een af de mennesker der, på bestemte områder, sætter…

 • Hverdag,  Motivation,  Sind

  Påske uden børn

  Det værste ved at være skilt er at der er perioder hvor jeg ikke ser mine børn. Påsken står for døren og i dag har jeg afleveret dem hos deres far, hvor de skal holde påskeferie. De får en fest…

 • Krop,  Sundhed

  7 minutters workout

  YES det er fandeme i orden kun at bruge 7 minutter på en workout. Jeg har hverken tid eller lyst til at bruge timer i et træningscenter (det har jeg faktisk prøvet) men jeg vil samtidig gerne prøve at holde…

 • lev godt serien,  Motivation,  Sind

  Det gode liv

  Her på bloggen vil jeg spørge forskellige mennesker om hvad der er det “gode liv” for dem. Jeg tror nemlig på at vi kan lære utrolig meget af hinanden. Så først i serien er her lidt om hvad jeg selv…