• Hverdag,  Motivation,  Sind

  Jeg har sagt mit job op

  Så hvad skal der så ske? Og hvorfor nu det? Jeg har sagt mit job op Sidste uge sagde jeg mit job op. Det kom som en stor overraskelse for alle, men det er faktisk noget jeg har overvejet de sidste mange måneder. Jeg har dog været rigtig glad for at gå på arbejde og jeg har været glad for mine opgaver. Men timingen var rigtig. Jeg elsker at arbejde Mit liv er fyldt af arbejde. Jeg tænker på mit arbejde 24/7 og jeg er vild med det. Jeg kan ikke lade være med at tænke på de opgaver jeg…

 • Business,  Sind

  Det fandens (vilde skønne skøre) arbejdsliv

  Arbejdsliv: For 4 måneder siden sagde min chef sit job op, og mit arbejdsliv tog endnu et nøk op ad.Se også tidligere indlæg https://www.lev-godt.dk/2019/07/02/arbejdsbombe/ Det var ikke ligefrem fordi jeg arbejde lidt inden hun sagde op. Men sjovt nok kan…

 • Family,  Motivation

  Sommerferie tips

  Sommeren er startet for mit vedkommende og det er skønt! Men der er stadig en del arbejde der skal passes, praktiske gøremål og børn der skal hygges om. Så hvad kan man gøre for at komme HELT ned i gear…

 • Hverdag

  Livet skal fejres

  HURRRAAAAAA! I fredags fyldte jeg 47 år! Livet byder på så mange ups and downs og jeg har simpelthen taget et valg da jeg var midt i tyverne om at jeg VIL livet og prøver at finde glæden HVER dag.…

 • Hverdag,  Krop,  Motivation

  Påske Status

  Påskeferien er ved at være slut og det er tid til at lave en lille status. I år var fridagene uden børn og det satte selvfølgelig en anden dagsorden, end hvis alle 4 piger havde været i huset. Havde alle…

 • Sind,  Sundhed

  Har du ret til det?

  Er du een af dem der sætter store krav til dig selv mens du giver andre lov til at slippe afsted med langt mindre? Så er du ikke alene. Jeg er selv een af de mennesker der, på bestemte områder, sætter…

 • Hverdag,  Motivation,  Sind

  Påske uden børn

  Det værste ved at være skilt er at der er perioder hvor jeg ikke ser mine børn. Påsken står for døren og i dag har jeg afleveret dem hos deres far, hvor de skal holde påskeferie. De får en fest…