Jeg har sagt mit job op

Så hvad skal der så ske? Og hvorfor nu det?

Jeg har sagt mit job op

Sidste uge sagde jeg mit job op. Det kom som en stor overraskelse for alle, men det er faktisk noget jeg har overvejet de sidste mange måneder. Jeg har dog været rigtig glad for at gå på arbejde og jeg har været glad for mine opgaver. Men timingen var rigtig.

jeg har sagt mit job op
sådan ser man ud når man lige har sagt sit job op

Jeg elsker at arbejde

Mit liv er fyldt af arbejde. Jeg tænker på mit arbejde 24/7 og jeg er vild med det. Jeg kan ikke lade være med at tænke på de opgaver jeg sidder med. Jeg kan godt “trække mig ud” i kortere perioder på en dag, men jeg bruger disse små tidslommer på at fordøje det jeg tumler med. Jeg sørger for at smide ting ind der kræver min fulde opmærksomhed, så jeg får tid til at slippe arbejdet og være nærværende andre steder. Jeg bruger tid sammen med mine børn og min mand, sammen med gode venner eller går en lang tur med vores lille hund Sally.

Motivation og fornemmelse for “why”

Jeg er meget bevidst omkring mit værd som menneske og som medarbejder. Og jeg er blevet meget bevidst om hvad livet skal bruges til. Jeg har accepteret at arbejde er noget der må og skal fylde i mit liv. Jeg kan ikke lade være med at have projekter igang. At det ar arbejde, motiverer mig og gør mig glad. Men arbejdet skal også være baseret på er følelse af “why”. Jeg skal være motiveret og motivationskilden er ikke primært de penge jeg tjener på at arbejde. Jeg kommer ikke til at vælge et job fra eller til baseret på de penge jeg tjener ved det givne stykke arbejde eller den titel der er vedhæftet. Til gengæld vælger jeg et job til, baseret på den udvikling jeg selv kan gennemgå, opgavernes størrelse og de mennesker jeg skal udføre arbejdet med.

Hvad så nu?

Det hele skete sidste uge, så der er meget der ikke er på plads. Men jeg skal være selvstændig tv konsulent. En kreativ kraft der kan hyres ind til korte eller længere projekter. Dagslejer, freelancer, producent, udvikler – time will show. Jeg glæder mig. Og jeg håber det går alt sammen….

Livsglæde: måske bliver der nu liiidt mere tid til de her 3 (og resten af banden)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *