Livet skal fejres

HURRRAAAAAA! I fredags fyldte jeg 47 år! Livet byder på så mange ups and downs og jeg har simpelthen taget et valg da jeg var midt i tyverne om at jeg VIL livet og prøver at finde glæden HVER dag. Det må jeg skrive mere om en dag snart! MEN måske derfor er fødselsdage endnu en fantastisk grund til at gå amok i livsnydelse og heldigvis har min familie taget traditionen til sig!

Morgenvækning

ingen sag at vågne når det er sådan her!

Der skal sang og flag til. Masser af flag! Fredag blev jeg vækket af børnene, Peter og Sally, som i dagens anledning fik lov til at komme op i sengen. Det er måske verdens bedste måde at vågne på. Kys og kærlighed fra tidlig morgen. Så var det en tur ud og spise morgenmad i køkkenet, som var fyldt med flag og blomster og gaver. Pigerne havde alle sørger for gaver og Peter var gået amok i både sneaks, toppe og nederdel til mig. YES det var en god start!

Efter work tog vi i sommerhuset og spiste aftensmad på Knud i Hundested http://www.knud.biz . Aftenen endte i ishuset og så ned på stranden og se solen gå ned. Den skønneste dag!

en dejlig fødselsdag er slut!

Familie fejring

Lørdag stod den på familie besøg i sommerhuset og jeg havde lavet 3 desserter til gæsterne. Lagkage med hindbærcreme, pandekager og chokokage. Min svoger Jeppe havde arrangeret cocktail konkurrence for alle børnene og vejret gav os al den opmærksomhed man kunne ønske sig på sådan en maj dag. Deter ikke latid nemt at samle alle og der var også nogle afbud, men  heldigvis fik vi samlet det meste af familien og vi kunne slutte af med både middag, driks og masser af gode grin.

fødselsdags fejring kræver lidt godt til maven 🙂

Svært at fejre sig selv?

Ja det kan det være. Det hard et været for mig tidligere. Men prøv de tog oplev hvor fantastisk dagen bliver hvis du tør give los og lade dig rive med. Det er lige som at smile til folk man går forbid på gaden. Hvis du smiler, smiler de igen og så mærker du den der gode fornemmelse I maven. Glæde….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *