Kunsten at trække stikket når lokummet brænder!

Nogle gange går det så vildt stærkt i livet at man kan føle sig kørt midt over. Sådan har de sidste par uger været i mit liv og derfor var det helt perfekt at trække stikket i weekenden. Sådan næsten da 🙂

Tak men nej tak

Jeg skal være den første til at indrømme at det er vildt svært at sige nej tak. Jeg arbejder med det hver dag og jeg har umådeligt svært ved ikke at igangsætte nye ting hele tiden. Men jeg skal også huske at leve efter de råd jeg selv giver når jeg coacher! De sidste par år har jeg arbejdet som coach, ved siden af mit job I tv branchen og her bruger jeg meget tid på at snakke om “det at sige nej tak”. Det er nemlig skide svært men noget af det mest effektive og fantastiske når man synes det hele strammer lidt for meget til! Det er nemlig een af de små ting men selv kan gøre, for at skabe det ekstra rum I hverdagen hvor man kan finde ind til sig selv og komme ned i gear. Det behøver ikke betyde at man ikke skal være sammen med andre mennesker men det kan være en god ide at kige hvor mange aftaler men siger ja til. Og hvorfor.

Venner er balsam for sjælen

vildmarksbad med skønne veninder!

Et aktivt nej giver samtidig plads til at sige JA til noget andet. Noget der kan give et mylder af energy og glæde! I weekenden havde jeg sørget for at der var TID til grin, drinks, god mad og en tur i karret med mine skønne gamle gymnasie veninder. Det udgjorde den perfekte fredag for mig i denne weekend og var weekendens eneste egentlige arrangement. De sidste par uger har været fyldt med overload af arbejde og derfor var det perfekt da jeg drog mod sommerhuset fredag eftermiddag med bilen fyldt op med mad, bobler og udsigten til en aften med mine dejlige veninder. Ingen dagsorden anden end at flade ud og snakke livet igennem. Der er jo det fantastsike med gode venner. Man giver sig selv lov til at være præcis den man er, med alt hvad det indeholder. Dine venner kender dig, på godt og ondt og derfor kan de også spørge ind til dig på den der helt særlige måde. Der hvor du ikke kan skjule dine usikkerheder og bekymringer. Men netop få lukket op for sluserne og give plads til alle følelserne.

Lazy Sunday

søndag på sofaen

Søndag plejer at være mine “lille arbejdsdag”. Her jeg får kigget mailen igennem og lagt en plan for ugens program. Men nogle gange er det simpelthen bare vigtigere at trække stikket og smide sig på sofaen med et blad og en kop kaffe. Sådan en søndag har jeg givet mig selv i dag. Så kan opvask, rengøring og work blive sat på standby. I hvert fald nogle timer 🙂

Hvis du vil læse om små ting der kan hjælpe dig til i kampen mod hverdagens stress så klik her https://www.lev-godt.dk/2019/04/07/nemme-tips-mod-stress/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *