Verdens bedste kur mod vinterdepression!

Hold nu kæft hvor jeg elsker foråret. Og jeg elsker forår i København. Det er måske verdens bedste kur mod en mild vinterdepression!

ahhhhh forår i Kongens have

Besøg Kongens have og få en vitamininsprøjtning

Det pibler frem med forårsskud og det er ikke kun træerne der er forårskåde. Går du igennem Kongens have på en forrårs dag kan du ikke undgå at blive smittet med optimisme.

Kongens have er delt op i små (uudtalte) områder. Oppe ved Nørreport og ned gennem Gothersgade siden af haven finder du de unge og festerne. Her ligger store grupper af unge mennesker med ølspil, musik og masser af fest stemning. Her finder du også store mængder af “tøj inspiration”, for der er altid smukke unge mennesker iført de nyeste tendenser. Nogle tendenser er måske ikke liiige til at kopiere men hvem gider ikke snuse til lidt gratis inspiration. Og man kan jo altid vælge mindre vilde sneaks, kjoler eller hårtrends 🙂

Går du videre til Rosenborg slot finder du turisterne – både de udenlandske og dem der kommer udefra det danske land. Men slottet er altså også eventyrligt og meget meget smukt!

Herkules isbaren er for børnefamilierne som ofte holder til her pga. legepladsen ved siden af. Legepladsen er en natur/sanse legeplads og den er fantastisk for de mindre børn. Vi har altid haft middags base i denne ende, da børnene i mange år har elsket legepladsen. Nu er det som om at de trækker væk fra dette område…..wonder why ?:-) Specielt min store pige Lucca. Jeg tror ikke der går mange måneder eller år før Peter og jeg må spise alene!

middag i kongens have 2018

Går du videre mod Sølvgade og Kronprinsessegade, finder du basketbanerne og pensionisterne. Her er roligt og det er også her du kan se de store blomsterbed som er fantastisk arrangeret i farve områder. Virkelig et besøg værd hvis du er tosset med stauder.

Men lige gyldigt hvor du vælger at slå dig ned, kan jeg garantere at du bliver smittet med livsglæde, overskud og glade ansigter.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *