Påske uden børn

Det værste ved at være skilt er at der er perioder hvor jeg ikke ser mine børn. Påsken står for døren og i dag har jeg afleveret dem hos deres far, hvor de skal holde påskeferie. De får en fest og jeg skal nok overleve. Men det har krævet øvelse at have den indstilling.

Det stod meget hurtigt klart for mig, da jeg blev skilt, at det var nødvendigt at opfinde en ny måde at være til på– uden mine børn. Ellers ville jeg blive sindssyg. Jeg har brug for at gi’ min opmærksomhed og kærlighed videre og uden børnene – hvor til så?  

Peter og mig

Peter

Selvfølgelig får Peter kærlighed og opmærksomhed hver dag! Men han får absolut mere når børnene ikke er hjemme. Vi har snakket meget om savnet af vores børn når de er hos deres andre forældre. Vores konklusion er blevet at vi skal bruge dagene aktivt til at dyrke hinanden og de ting der (også) betyder noget for os. Så er der mere tid til at gå ud og spise, weekend rejser og middage med gode venner. Vi ser det lidt som en øvelse til den dag hvor pigerne flytter hjemmefra. Den dag kommer jo engang…. 

Sally

Kærligheden, nusseriet og de lange ture opgraderes absolut når børnene ikke er hjemme. Der er simpelthen bare mere tid til vores lille skøre Sally hund. Sally er min hund nr. 2 og børnene har altid haft en hund i deres liv. Det er klart mere arbejde for os voksne, men det er virkelig skønt at se hvordan båndet mellem Sally og pigerne bare bliver stærkere og stærkere hver dag. Jeg ved ikke om jeg får “trumfet” en ny hund igennem når den tid kommer, men indtil videre kan hun få ekstra kærlighed når børnene er væk hjemmefra.

Grønne fingre

planter fra http://plantorama.dk

Jeg ELSKER at rode i jord og klippe i grene. Vi bor jo så i en lejlighed midt i indre by, så det er kun i vores sommerhus jeg rigtig kan dyrke denne passion. Jeg stresser af når jeg kan gå amok med en saks i en busk eller vande blomster. Så når børnene er væk så er der ekstra god tid til havepleje, besøg på planteskoler og omgravning eller omrokering af diverse buske. I dag er ingen undtagelse. Så snart klokken ringer ud fra arbejde, henter jeg Peter med en bil fyldt af træer og blomster og så skal der hygges max med både ham og Sally i sommerhuset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *