Nemt morgenshot

Morgenshot
et smukt og nemt morgenshot

Trænger du til energi om morgenen og et godt skud til fordøjelsen så læs her. Jeg har de sidste 3 år startet morgenen med et morgenshot med ingefær og jeg fastholder stædigt dette hver eneste dag. Det startede egentlig med at jeg læste at det var sundt for blodomløbet og fordøjelsen og så er der jo ikke meget at være utilfreds med. Jeg synes det er fantastisk at starte dagen på en frisk og energisk måde. Og så smager det godt!

Nemt er kodeordet

Du kan vælge at lave dette nemme morgenshot hver dag eller lave en kande der står i køleskabet. Du skal bruge 3 ingredienser:

ingrediencer til morgenshot med ingefær
ingefærshot med citron og appelsin

en halv citron

en appelsin

en klump ingefær

Fremgangsmåde:

Nemt morgenshot

Skræl ingefæren og riv den direkte ned i dine glas. Pres den halve citron og appelsinen og hæl det oven i den revne ingefær. Nyd et lille gys når du bunder dette ingefær shot til en energisk “Go´morgen hilsen”.

vil du læse et bud på en nem og sund morgenmad så klik her http://URL-forhåndsvisning:https://www.lev-godt.dk › 2019 › 04 › 09 › sund-og-nem-morgenmad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *